Aanvraag voor praktijk overstijgende projecten.

Praktijk overstijgende kwaliteit verbeterende projecten kunnen geïnitieerd worden door een individuele huisarts van een achterstandspraktijk, gezamenlijke achterstandspraktijken, een externe partij of de Stichting FHA.

Voor vragen of een praktijk overstijgend project in aanmerking komt voor subsidie kunt u contact opnemen met de projectinitiator van Stichting FHA, Mirjam Bik, E-mail: mbik@stichtingfha.nl of maandag en donderdag tussen 8:30 en 17:00 uur T. 070 - 302 98 20.

Wilt u zich aanmelden? Gebruik hiervoor het ingevulde aanmeldformulier praktijkoverstijgend/kwaliteitsverbeterend project en stuur deze naar info@stichtingfha.nl. Wij laten u dan speodig weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie.

Aanvraagformulier praktijkoverstijgend/kwaliteitsverbeterend project

Evaluatieformulier praktijkoverstijgend/kwaliteitsverbeterend project