Missie

De missie van de stichting FHA luidt als volgt: versterking en kwaliteitsverbetering van de huisartsenzorg in achterstandswijken van Den Haag. Aanbieden en financiering van maatwerkoplossingen voor huisartsen die patiënten hebben met achterstandsproblematiek.

Klik hier voor het visiedocument van Stichting FHA.

Doelstelling

Doelstelling van de stichting FHA is vernieuwingen/verbeteringen in de zorg initiëren voor huisartsen die patiënten hebben met achterstandsproblematiek. Kwaliteit en beschikbaarheid van huisartsenzorg in achterstandsgebieden Den Haag effectief bevorderen. Stichting FHA is deskundig op het gebied van achterstandsproblematiek en vormt een logische expertise- en samenwerkingspartner voor diverse partners in de zorg.

Jaarverslag

Van de activiteiten van Stichting FHA worden jaarverslagen gemaakt. Hieronder kunt u de verslagen downloaden.

Jaarcijfers

U kunt de jaarrekening van Stichting FHA over 2019 en voorgaande jaren opvragen bij mw. R. Kruse, alg. directeur Stichting FHA, e-mail: rkruse@stichtingfha.nl