Netwerkbijeenkomst 20 oktober 2022

Uitgenodigd zijn alle huisartsen, geïntereseerde POH en praktijkcoördinatoren uit achterstandswijken.

We willen u vier projecten voorstellen die door Haagse huisartspraktijken werden uitgevoerd en die misschien een voorbeeld kunnen zijn voor nieuwe initiatieven van uzelf. Twee projecten spelen op het gebied van samenwerking in de wijk (Wijknetwerk Ouderen Schilderswijk/Transvaal Oost en Krachtige Basiszorg) en twee op het gebied van preventie (Groepsconsulten Prediabetes Schilderswijk en LifestyleLab. Alle projecten werden mogelijk gemaakt met ondersteuning door Stichting FHA.

Meld je aan tot uiterlijk 6 oktober via info@stichtingfha.nl en vergeet niet om aan te geven welke personen aanwijzig zullen zijn. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 oktober 2022 van 17:30 – 22:00 uur in Concordia CC, Hoge Zand 42, 2512 EM Den Haag

Uitnodiging