Nieuwsoverzicht

Graag brengen wij jullie de volgende filmpjes onder jullie aandacht:

Praktijk bezoeken tijdens corona

Patiënten kunnen in verband met de corona-pandemie niet zomaar op de praktijk langskomen. Er gelden andere regels om contact te leggen met de praktijk en er zijn speciale regels als patiënten klachten aan de luchtwegen hebben.

In de regio Nijmegen is met steun van het achterstandsfonds een animatie gemaakt die praktijken gratis kunnen downloaden en gebruiken voor hun eigen website. Zo informeert u ook mensen die minder goed of niet veel lezen. Link naar het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=TMobhvqqoiQ&feature=youtu.be

Wilt u het filmpje zelf ontvangen? Neem contact met ons op.

Wat te doen bij hitte?

Het belooft een warme zomer te worden. Deze dagen merken we daar de eerste voortekenen al van.Aanhoudend warm weer vormt vooral een gezondheidsrisico voor ouderen,  chronisch zieken en mensen met overgewicht. Ook mensen die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen hebben op warme dagen meer aandacht van anderen nodig om voldoende te drinken en koel te blijven. Het RIVM heeft een animatiefilmpje ontwikkeld die u kunt downloaden en op uw wachtkamerscherm of website kunt plaatsen.

https://www.rivm.nl/hitte