Filmavond 'Die Fremde' 16 juni 2022

Eindelijk kunnen we weer bij elkaar komen en kan de traditionele filmavond weer doorgang vinden.

Deze zal gehouden worden op donderdag 16 juni in het Nutshuis. Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom. Er zal een heerlijk buffet worden geserveerd en de avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Dit jaar is het thema “Eerwraak”. Klik op onderstaande link voor het programmaoverzicht:

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf u snel in!

Inschrijving

Graag willen wij u erop wijzen dat deelname voor leden van Stichting FHA (huisartsen en praktijkmedewerkers uit achterstandswijk praktijken die onder Stichting FHA vallen) gratis is. Het bedrag van €45,- zal na de filmavond worden vergoed. Vanwege een verandering in het beleid van geaccrediteerde trainingen bij Hadoks en HMC kan de filmavond niet meer gratis worden aangeboden. Vandaar dit aanbod van restitutie.