Mijn naam is Mirjam Bik, ik ben 51 jaar en moeder van drie dochters in de leeftijd van 15,18 en 21. Samen met Mark en jongste dochter woon ik in Heemstede. In mijn vrije tijd tennis, fiets en wandel ik en lees heel graag literaire thrillers van Scandinavische schrijvers. Daarnaast is websiteontwerp een hobby van me.

Sinds 15 oktober werk ik bij de Stichting FHA. Ik heb Beleid Management Gezondheidszorg gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na verschillende beleids- en adviesfuncties bij Zilveren Kruis Achmea, GGZ Nederland en Facit ben ik in 2007 gaan werken als projectmedewerker bij Yolk, bureau voor organisatieontwikkeling. Daar heb ik gewerkt aan uiteenlopende projecten als Het Nieuwe Werken en Vergroting van de leefbaarheid in Zuid-Oost Drenthe. Vanaf 2014 was ik werkzaam bij een startend makelaarskantoor waar ik verantwoordelijk was voor het opzetten van de interne organisatie en alle werkprocessen.

Nu ben ik weer terug bij waar mijn hart ligt: de gezondheidszorg. Bij de Stichting FHA hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een goede toegankelijkheid van de zorg voor iedereen, met name voor de kwetsbare groepen. Door vergrijzing, ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en technologische vooruitgang zullen we de zorg anders gaan organiseren en zal de eerste lijn als toegangspoort naar zorg nog belangrijker worden.  Daarbij is een integrale benadering en samenwerking met andere sectoren en de wijk in mijn ogen een noodzakelijke voorwaarde.

Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag en ik ben bereikbaar op mbik@stichtingfha.nl of 070-302 98 20.