Declaraties makkelijk indienen

Huisartsen kunnen bij Stichting FHA subsidie aanvragen voor kwaliteitsverbetering en personele ondersteuning . Om het indienen van declaraties voor u eenvoudiger te maken kunt u gebruik maken van een algemeen declaratieformulier. Op dit formulier kunt u aanvinken voor welke ondersteuningsvormen facturen worden toegezonden en tegelijkertijd in een oogopslag zien, hoeveel subsidie u kunt aanvragen. Het declaratieformulier stuurt u samen met de relevante declaraties naar Stichting FHA.

Meer lezen en declaratieformulier downloaden

Uren declareren

In 2018 kunnen huisartsen voor uren die zijzelf of de praktijkmedewerkers besteden aan overleggen een vergoeding aan vragen bij Stichting FHA. Dit geldt voor:

• overleggen met derden t.b.v. zorgvernieuwing en kwaliteitsverbetering;
  • overleggen met andere zorgverleners en welzijn.

Subsidie wordt verstrekt voor maximaal 20 overleguren per normpraktijk. Per uur wordt een bedrag van € 60,- vergoed.

Om overleguren makkelijk bij Stichting FHA te declareren kunt u gebruik maken van onderstaande formulieren: