Het subsidiejaar 2022 is geopend.

Wilt u in aanmerking komen voor subsidie? Mail dan het ingevulde aanmeldformulier vóór 1 september 2022 naar info@stichtingfha.nl.

NAAR HET AANMELDFORMULIER

Gratis of gedeeltelijk gratis ondersteuning

Stichting FHA biedt gratis of gedeeltelijk gratis ondersteuning aan. Klik op de blokjes voor meer informatie.

Subsidie aanvraag

In 2022 kunnen huisartsen met achterstandsproblematiek een vergoeding aanvragen voor onderstaande ondersteuningsvormen. Het maximale bedrag hiervoor is het aantal achterstandspatiënten maal € 3,70.

Wilt u declaraties indienen? Maak gebruik van het declaratie-overzicht dat u hier kunt downloaden.

Voor declaraties van overleggen en het uurgesprek zijn aparte formulieren beschikbaar. Deze kunt u vinden onder het betreffende blokje.

Aanvullende vormen van subsidie

In 2022 kunnen er aanvullende vormen van subsidie worden aangevraagd zoals het 'Uur-gesprek' of 'Open praktijkondersteuning'. Dit gaat niet ten koste van het maximale subsidiebudget voor kwaliteitsverbetering. Wel dient voor de subsidievoorm ' Open praktijkondersteuning' van tevoren worden een aanvraag te worden ingediend. vervolgens moet deze door Stichting FHA positief worden beoordeeld, anders zal er geen subsidie worden toegekend. Voor de subsidievorm 'Uur-gesprek' is dit niet nodig en kunnen deze gesprekken direct bij Stichting FHA worden gedeclareerd, mits er aan de voorwaarden is voldaan.